Tornar al llistat de primera persona

Cira Pérez - Fundació puntCAT

17/07/2017

Cira Pérez - Fundació puntCAT

"La Fundació puntCAT gestiona el domini que representa la nostra llengua i la nostra cultura a la xarxa. «A internet i en català»: aquesta és la voluntat que mou la nostra tasca, i treballem també amb l’esperit de sumar altres iniciatives en favor del català. És per això que col·laborar amb el TERMCAT per a nosaltres és una acció indispensable. 

El projecte Professionals .cat promou que tots els professionals de qualsevol àmbit puguin tenir la seva primera presència en línia gràcies al servei que oferim. Afegir a aquesta iniciativa els diccionaris de terminologia professional del TERMCAT ens ha semblat un recurs de molt valor per als usuaris. Des del web de Professionals.cat connectem amb els diccionaris de ciència i salut, dret, esport, economia i empresa, humanitats, gastronomia i tecnologia, enginyeria i indústria, del TERMCAT. A través d’aquesta proposta volem assegurar un afegit de qualitat ja que apropa als usuaris la normalització terminològica de referència.

Esperem que aquesta  iniciativa tingui molt bona rebuda entre els professional de diferents sectors, i que a través del projecte coneguin la tasca que desenvolupa el TERMCAT i aprofitin aquest servei sempre que els calgui, ja que els diccionaris en línia són un referent on sovint es poden trobar les respostes normatives als canvis accelerats que caracteritzen l’evolució de la llengua als nostres dies en l’entorn digital.

Per a nosaltres, aprofitar aquest recurs té un efecte divulgatiu multiplicador. Fent servir la terminologia professional, els usuaris no només ajuden a la presència de mots en català específics del seu sector, sinó que, a més, ajudaran alhora a difondre la normalització d’aquests termes a través dels seus llocs web.

Esperem que a aquesta col·laboració en segueixin moltes altres per continuar treballant amb els amics del TERMCAT i contribuir així que la nostra societat aposti pel català a la xarxa."

 

Cira Pérez Barés
Responsable de projectes fundacionals i comunicació corporativa
Fundació puntCAT


Comparteix al Facebook Comparteix al Twitter