Lèxic d’additius alimentaris en línia

© iStockphoto / Carlos Gawronski

El TERMCAT ha publicat el Lèxic d’additius alimentaris, que recull prop de quatre-cents termes que designen els additius alimentaris autoritzats a l’Estat espanyol d’acord amb la normativa vigent.

Cada terme inclou les denominacions en català (acetat de potassi, polidextrosa o sorbitol) i els equivalents en castellà, francès i anglès, a més del número d’identificació (E 311 o E 640) i les seves classes funcionals més habituals (antiaglomerant, estabilitzador o humectant), les quals també es poden consultar a través de l’Accés temàtic.

L’obra ha estat elaborada a partir d’un corpus terminològic cedit per l’Agència de Protecció de la Salut, del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, i amb l’assessorament tècnic de l’Associació de Fabricants i Comercialitzadors d'Additius Alimentaris (AFCA).

Per a més informació podeu consultar la nota de premsa.