Tornar al llistat de notícies

L'últim butlletí de l'any presenta les novetats més destacades

23/12/2016

El butlletí d'informació del mes de desembre presenta un recull de les notícies i dels comentaris més destacats d'aquest mes.

En aquesta edició del butlletí, la darrera de l'any, ocupa un espai principal la nadala del TERMCAT, que ofereix enllaços a diversos continguts terminològics difosos durant l'any en formats gràfics i interactius diversos (infografies, vídeos, etc.).

També hi ha espai per a destacar les darreres publicacions: el Vocabulari de l'aprenentatge en línia, la Terminologia de l'ictus i les lesions cerebrals i medul·lars traumàtiques i la Terminologia de l'atenció integrada. S'hi pot trobar, igualment, un enllaç al resum de les actuacions de l'any del TERMCAT, que es va presentar en el marc de la darrera reunió del Consell de Direcció del Centre, i una referència a la reunió feta amb experts de l'àmbit TIC.

Pel que fa als comentaris, es destaquen temes com ara l'adaptació de termes xinesos, els criteris per a la denominació dels ocells en català o les alternatives catalanes al manlleu friendly.

El butlletí del TERMCAT és la manera més segura d'estar al cas de les notícies i dels comentaris relacionats amb l'activitat terminològica. Més de quatre mil subscriptors el reben mensualment. Si esteu interessats a rebre'l a la vostra bústia de correu, marqueu l'opció corresponent en el formulari de registre del web del TERMCAT.

 

Comparteix al Facebook Comparteix al Twitter