Tornar al llistat de notícies

Les notícies més destacades del mes de març, en el nou butlletí

31/03/2017

Ja podeu consultar una nova edició del butlletí d'informació del TERMCAT, corresponent al mes de març.

El butlletí presenta una selecció de les principals notícies difoses des del Centre de Terminologia, i dels comentaris terminològics que s'han publicat al web durant el mes en curs. Esdevé, així, una bona manera d'assegurar-se d'estar al cas de l'actualitat informativa vinculada al TERMCAT.

En aquest número, en concret, hi trobareu referències a la publicació de l'actualització anual del Lèxic de fàrmacs, a l'edició en línia del Petit diccionari de ciència, a la pàgina de recursos preparada en col·laboració amb la Fundació PuntCat i a la segona edició de la Terminologia del màrqueting digital. Pel que fa als comentaris, s'hi recullen els textos dedicats a la terminologia de la marató, al terme Xilella fastidiosa i als termes tràfic de persones i contraban de persones.

També hi trobareu un enllaç al blog del TERMCAT, una altra plataforma de difusió de comentaris i apunts vinculats a l'actualitat informativa i terminològica.

Si voleu rebre el butlletí puntualment cada mes a la vostra adreça de correu electrònic, només cal que ho indiqueu al formulari de registre del nostre web.

 

Comparteix al Facebook Comparteix al Twitter