Tornar al llistat de notícies

Reunió de seguiment de l’acord de col·laboració amb l’Acadèmia Valenciana de la Llengua

09/05/2017

© TERMCAT

© TERMCAT

Avui, dimarts 9 de maig, s’ha fet a la seu del TERMCAT una reunió de seguiment de l’acord de col·laboració entre el Centre de Terminologia i l’Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL) signat ara fa un any.

En la reunió s’ha pogut compartir informació sobre els projectes terminològics en curs de totes dues institucions, i, més concretament, s’ha tractat dels passos que s’estan duent a terme per fer possible la difusió en línia des de la plataforma del TERMCAT del Vocabulari de la música de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua. També s’ha analitzat la possibilitat de continuar aquesta línia d’actuació amb el Diccionari de lingüística de Manuel Pérez Saldanya.

Han assistit a la reunió, per part de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, el president, Ramon Ferrer; el president de la Secció de Terminologia, Artur Ahuir, i el cap de la Unitat de Recursos Lingüisticotècnics, Josep Lacreu; i per part del TERMCAT, el director, Jordi Bover; la cap de l’Àrea de Recerca i Gestió Terminològica, Maria Navas; la cap de l’Àrea d’Assessorament i Cooperació, Glòria Fontova, i la cap de l’Àrea de Projectes, Marta Grané.

 

Comparteix al Facebook Comparteix al Twitter