Tornar al llistat de notícies

Ocells, gastronomia, robòtica...: notícies i comentaris al butlletí del mes de maig

30/05/2017

Ja s'ha difós el butlletí d'informació del TERMCAT corresponent al mes de maig. Presenta un recull de les notícies i els comentaris més destacats entre tots els que s'han difós des del TERMCAT durant el mes en curs.

En concret, en aquesta edició es destaca especialment la publicació del Diccionari dels ocells del món. També hi ha espai per a altres publicacions noves o actualitzades, com el Diccionari de robòtica industrial, la Terminologia de l'atenció integrada o el Glossari de sabors del món.

Pel que fa als comentaris, hi trobareu informació sobre nous termes (atenció emocional pediàtrica, en l'àmbit hospitalari) i sobre equivalents catalans a formes difoses sovint en anglès (com el cas de portfolio, de l'àmbit educatiu). També es recupera la infografia interactiva sobre plantes medicinals que es va publicar amb motiu de la fira de Sant Ponç.

El butlletí és la millor eina per assegurar-se d'estar al cas de les notícies difoses des del Centre de Terminologia. Més de quatre mil persones hi estan subscrites. Si us interessa rebre'l cada mes, només cal que ho indiqueu en el formulari de registre.

 

Comparteix al Facebook Comparteix al Twitter