Biblioteca en Línia
   
Bibliografia en PDF
Àrees temàtiques | Títols | Autors

Construcció

 •     Lèxic de l'oferta immobiliària Lèxic de l'oferta immobiliària
     

  CONSORCI PER A LA NORMALITZACIÓ LINGÜÍSTICA. CENTRE DE NORMALITZACIÓ LINGÜÍSTICA DE BADALONA I SANT ADRIÀ. Lèxic de l'oferta immobiliària . Badalona: Centre de Normalització Lingüística de Badalona i Sant Adrià, 1999. 16 p.

  <Construcció - Edificis: Equipaments domèstics>


  Termes: 228

  Llengües: català, castellà

     
 •     Lèxic de materials de la construcció Lèxic de materials de la construcció
     

  TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA. Lèxic de materials de la construcció . Barcelona: Generalitat de Catalunya. Departament d'Indústria, Comerç i Turisme, 1996. 49 p. (La Indústria a Catalunya)

  ISBN 84-383-3977-1


  <Construcció - Materials de construcció>


  Termes: 771

  Llengües: català, castellà

     
 •     Lèxic i bibliografia per a l'activitat immobiliària: Terminologia, fraseologia, orientacions per a la redacció, bibliografia i fonts de consulta Lèxic i bibliografia per a l'activitat immobiliària: Terminologia, fraseologia, orientacions per a la redacció, bibliografia i fonts de consulta
     

  Lèxic i bibliografia per a l'activitat immobiliària: Terminologia, fraseologia, orientacions per a la redacció, bibliografia i fonts de consulta . Barcelona: Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura, 2000. 106 p.

  ISBN 84-393-5256-5


  <Construcció - Edificis: Equipaments domèstics>


  Termes: 364

  Llengües: català, castellà

     
 •     Moviment de terres i condicionament del sòl: Aplegada de terra vegetal d'obra: NTJ 02A Moviment de terres i condicionament del sòl: Aplegada de terra vegetal d'obra: NTJ 02A
     

  COL·LEGI OFICIAL D'ENGINYERS TÈCNICS AGRÍCOLES I PERITS AGRÍCOLES DE CATALUNYA; FUNDACIÓ DE L'ENGINYERIA AGRÍCOLA CATALANA. Moviment de terres i condicionament del sòl: Aplegada de terra vegetal d'obra: NTJ 02A . Barcelona: Fundació de l'Enginyeria Agrícola Catalana, 2005. 49 p. (Normes Tecnològiques de Jardineria i Paisatgisme)

  ISBN 84-96564-01-0


  <Jardineria - Jardineria>, <Construcció - Enginyeria estructural>, <Construcció - Urbanisme: Espais oberts>


  Llengües: català

     
 •     Paleta: Català-castellà = Albañil/la: Castellà-català Paleta: Català-castellà = Albañil/la: Castellà-català
     

  Paleta: Català-castellà = Albañil/la: Castellà-català . Barcelona: Generalitat de Catalunya. Departament de Treball, Indústria, Comerç i Turisme, 2003. [10], [7] p. (Glossaris Ocupacionals; 3. Edificació i Obres Públiques)

  ISBN 84-393-6076-2


  <Construcció - Construcció>, <Professions - Professions>


  Termes: aprox. 480

  Llengües: català, castellà

     
 •     Pintor/a: Català-castellà = Pintor/ra: Castellà-català Pintor/a: Català-castellà = Pintor/ra: Castellà-català
     

  Pintor/a: Català-castellà = Pintor/ra: Castellà-català . Barcelona: Generalitat de Catalunya. Departament de Treball i Indústria, 2004. [6], [3] p. (Glossaris Ocupacionals; 30. Edificació i Obres Públiques)

  ISBN 84-393-6450-4


  <Construcció - Revestiments>, <Professions - Professions>, <Arts - Pintura>


  Termes: aprox. 190

  Llengües: català, castellà

     
 •     Restauració del paisatge: Obres de bioengienyeria del paisatge: Tècniques d'estabilització de sòls: NTJ 12S-2 Restauració del paisatge: Obres de bioengienyeria del paisatge: Tècniques d'estabilització de sòls: NTJ 12S-2
     

  FUNDACIÓ DE LA JARDINERIA I EL PAISATGE. Restauració del paisatge: Obres de bioengienyeria del paisatge: Tècniques d'estabilització de sòls: NTJ 12S-2 . Barcelona: Fundació de la Jardineria i el Paisatge, 2013. 54 p. (Normes Tecnològiques de Jardineria i Paisatgisme)

  ISBN 978-84-96564-30-5


  <Construcció - Enginyeria estructural>, <Medi ambient - Ecologia>


  Llengües: català

     
 •     Terres i productes nutrients: Composts: Qualitat i aplicació en espais verds: NTJ 05C Terres i productes nutrients: Composts: Qualitat i aplicació en espais verds: NTJ 05C
     

  FUNDACIÓ DE L'ENGINYERIA AGRÍCOLA CATALANA; COL·LEGI OFICIAL D'ENGINYERS TÈCNICS AGRÍCOLES I PERITS AGRÍCOLES DE CATALUNYA. Terres i productes nutrients: Composts: Qualitat i aplicació en espais verds: NTJ 05C . Barcelona: Fundació de l'Enginyeria Agrícola Catalana, 2006. 54 p. (Normes Tecnològiques de Jardineria i Paisatgisme)

  ISBN 84-96564-03-7


  <Jardineria - Jardineria>, <Construcció - Urbanisme: Espais oberts>, <Medi ambient - Ecologia>


  Llengües: català

     
 •     Vocabulari dels oficis de la construcció Vocabulari dels oficis de la construcció
     

  MALLOL i AGULLÓ, Valeri. Vocabulari dels oficis de la construcció . Lleida: Confederació d'Organitzacions Empresarials de Lleida, DL 1992. 88 p.

  <Construcció - Construcció>, <Professions - Professions>


  Termes: 1.792

  Llengües: català, castellà