Biblioteca en Línia
   
Bibliografia en PDF
Àrees temàtiques | Títols | Autors

Alimentació. Gastronomia

  •     El pa i el dolç El pa i el dolç
       

    VALÈNCIA. DIPUTACIÓ. PROMOCIÓ LINGÜÍSTICA DEL VALENCIÀ. El pa i el dolç . [València]: Diputació de València. Àrea de Cultura. Promoció Lingüística del Valencià, [2001]. [6] p.

    <Alimentació. Gastronomia - Farina i derivats. Productes de pastisseria>


    Termes: 69

    Llengües: català, castellà

       
  •     El salat [material gràfic] El salat [material gràfic]
       

    VALÈNCIA. DIPUTACIÓ. PROMOCIÓ LINGÜÍSTICA DEL VALENCIÀ. El salat [material gràfic] . [València]: Diputació de València. Àrea de Cultura. Promoció Lingüística del Valencià, [2002]. 1 cartell.

    <Alimentació. Gastronomia - Farina i derivats. Productes de pastisseria>


    Termes: 10

    Llengües: català

    Il·lustracions

       
  •     Elaborador/a de caramels i dolços: Català-castellà = Elaborador/ra de caramelos y dulces: Castellà-català Elaborador/a de caramels i dolços: Català-castellà = Elaborador/ra de caramelos y dulces: Castellà-català
       

    Elaborador/a de caramels i dolços: Català-castellà = Elaborador/ra de caramelos y dulces: Castellà-català . Barcelona: Generalitat de Catalunya. Departament de Treball, Indústria, Comerç i Turisme, 2003. [8], [5] p. (Glossaris Ocupacionals; 7. Indústries Alimentàries)

    ISBN 84-393-6080-0


    <Alimentació. Gastronomia - Procediments culinaris>, <Indústries - Indústria alimentària>, <Professions - Professions>


    Termes: aprox. 250

    Llengües: català, castellà

       
  •     Els bolets [material gràfic] Els bolets [material gràfic]
       

    CONSORCI PER A LA NORMALITZACIÓ LINGÜÍSTICA; SOCIETAT CATALANA DE MICOLOGIA. Els bolets [material gràfic] . [Barcelona]: Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura, DL 1992. 1 cartell.

    <Alimentació. Gastronomia - Gastronomia>, <Botànica - Botànica>


    Termes: 76

    Llengües: català

    Definicions

    Il·lustracions

       
  •     Els mariscs i els crustacis [material gràfic] Els mariscs i els crustacis [material gràfic]
       

    CONSORCI PER A LA NORMALITZACIÓ LINGÜÍSTICA. Els mariscs i els crustacis [material gràfic] . [Barcelona]: Generalitat de Catalunya. Direcció General de Política Lingüística, DL 1992. 1 cartell.

    <Alimentació. Gastronomia - Peix. Marisc>, <Zoologia - Crustacis>


    Termes: 51

    Llengües: català

    Definicions

    Il·lustracions

       
  •     Els noms catalans dels principals plats, cuinats i guisats Els noms catalans dels principals plats, cuinats i guisats
       

    CONSORCI PER A LA NORMALITZACIÓ LINGÜÍSTICA. CENTRE DE NORMALITZACIÓ LINGÜÍSTICA DE SABADELL. Els noms catalans dels principals plats, cuinats i guisats . Sabadell: Ajuntament de Sabadell; Barcelona: Generalitat de Catalunya, 1985. [15] p.

    <Alimentació. Gastronomia - Gastronomia>


    Termes: aprox. 700

    Llengües: català

       
  •     Els pastissos [material gràfic] Els pastissos [material gràfic]
       

    CATALUNYA. SERVEI DE NORMALITZACIÓ DE LA LLENGUA CATALANA Els pastissos [material gràfic] . [Barcelona]: Generalitat de Catalunya, DL 1984. 1 cartell.

    <Alimentació. Gastronomia - Farina i derivats. Productes de pastisseria>


    Termes: 28

    Llengües: català

    Definicions

    Il·lustracions

       
  •     Els peixos [material gràfic] Els peixos [material gràfic]
       

    CONSORCI PER A LA NORMALITZACIÓ LINGÜÍSTICA. Els peixos [material gràfic] . [Barcelona]: Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura, DL 1992. 1 cartell.

    <Alimentació. Gastronomia - Peix. Marisc>, <Zoologia - Peixos>


    Termes: 18

    Llengües: català

    Definicions

    Il·lustracions

       
  •     Especejament d'oví [material gràfic] Especejament d'oví [material gràfic]
       

    CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE COMERÇ INTERIOR I CONSUM. Especejament d'oví [material gràfic] . Barcelona: Generalitat de Catalunya. Departament de Comerç, Consum i Turisme. Direcció General de Comerç Interior i Consum, DL 1985. 1 tríptic.

    <Alimentació. Gastronomia - Carn i derivats>


    Termes: 14

    Llengües: català, castellà

    Il·lustracions

       
  •     Especejament de boví [material gràfic] Especejament de boví [material gràfic]
       

    CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE COMERÇ INTERIOR I CONSUM. Especejament de boví [material gràfic] . Barcelona: Generalitat de Catalunya. Departament de Comerç, Consum i Turisme. Direcció General de Comerç Interior i Consum, DL 1985. 1 tríptic.

    <Alimentació. Gastronomia - Carn i derivats>


    Termes: 31

    Llengües: català, castellà

    Il·lustracions