Cerca avançada
* Els camps marcats amb un asterisc són obligatoris Has d'omplir, com a mínim, el camp Text de la consulta
  •  
Mostrar la cerca bàsica
   

   

S'han trobat 1 resultat exacte, 1 resultat parcialment coincident i 0 resultats aproximats per a la cerca “briuat” dins totes les àrees temàtiques

  • 255343   briuat  <Gastronomia> briuat
     
       

    Mostra font de procedència Mostra font de procedència La informació d'aquesta fitxa procedeix de la Neoloteca, el diccionari en línia de termes normalitzats pel Consell Supervisor del TERMCAT.

    Els termes normalitzats han estat objecte d'un estudi exhaustiu que en garanteix l'adequació terminològica i s'han sotmès a l'aprovació del Consell Supervisor, un òrgan permanent i col·legiat amb representants de l'Institut d'Estudis Catalans i el TERMCAT, i especialistes dels diversos àmbits del coneixement.

    • ca briuat, n m
    • es briuat
    • fr briouat
    • it briuat
    • pt briouat
    • en briouat
    • de Briuat

    <Gastronomia>

    Pastisset de pasta de full farcit generalment d'ametlles, fregit i cobert de mel, típic del Marroc.

       
  • 803765   briuat (pasta de full farcida d'ametlles, fregida i coberta de mel)  <Gastronomia > Plats a la carta> briuat (pasta de full farcida d'ametlles, fregida i coberta de mel)
     
       

    Mostra font de procedència Mostra font de procedència La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

    Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

    Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

    TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
    <http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

    • ca briuat (pasta de full farcida d'ametlles, fregida i coberta de mel)
    • es briuat (hojaldre relleno de almendras, frito y cubierto de miel)
    • fr briouat (feuilleté fourré aux amandes, frit et nappé de miel)
    • it briouat (pasta sfoglia farcita di mandorle, fritta e coperta di miele)
    • en briouat (filo pastry stuffed with almonds, fried and soaked in honey)
    • de Briuat (mit Mandeln gefülltes und mit Honig übergossenes Blätterteiggebäck)

    <Plats a la carta. Pastes>

       
Nova cerca
   
   

Servei d’atenció personalitzada

Consultes terminològiques

Si la informació obtinguda no és prou satisfactòria per a la resolució del vostre dubte, el Cercaterm, per mitjà del Servei d'atenció personalitzada, us permet adreçar-vos al Servei de Consultes del TERMCAT.

Veure exemples Fer una consulta terminològica Fer una consulta terminològica

Has de ser un usuari registrat per a poder enviar una consulta terminològica

Accedir al meu compte

Registrar-me al web