Cerca avançada
* Els camps marcats amb un asterisc són obligatoris Has d'omplir, com a mínim, el camp Text de la consulta
 •  
Mostrar la cerca bàsica
   

   

S'han trobat 2 resultats exactes, 0 resultats parcialment coincidents i 0 resultats aproximats per a la cerca “estat de la qüestió” dins totes les àrees temàtiques

 • 208727   estat de la qüestió <Comunicació. Audiovisuals. Informació> estat de la qüestió
   
     

  Mostra font de procedència Mostra font de procedència La informació d'aquesta fitxa procedeix de la Neoloteca, el diccionari en línia de termes normalitzats pel Consell Supervisor del TERMCAT.

  Els termes normalitzats han estat objecte d'un estudi exhaustiu que en garanteix l'adequació terminològica i s'han sotmès a l'aprovació del Consell Supervisor, un òrgan permanent i col·legiat amb representants de l'Institut d'Estudis Catalans i el TERMCAT, i especialistes dels diversos àmbits del coneixement.

  • ca estat de la qüestió, n m
  • es estado de la cuestión
  • es estado de la materia
  • es historia de la cuestión
  • fr état de la question
  • en state of the art

  <Comunicació. Audiovisuals. Informació>

  Examen documental exhaustiu que es fa d'una matèria determinada, generalment com a pas previ d'un treball de recerca.

     
 • 946214   estat de la qüestió <Economia. Empresa > Recerca, desenvolupament i innovació> estat de la qüestió
   
     

  Mostra font de procedència Mostra font de procedència La informació d'aquesta fitxa procedeix de la norma UNE-166000 Gestió de l'R+D+I: Termes i definicions de les activitats d'R+D+I.

  Aquesta norma ha estat elaborada pel comitè tècnic AEN/CTN 166 Activitats de Recerca, Desenvolupament i Innovació Tecnològics (R+D+I), la Secretaria del qual és a càrrec d'AENOR. El TERMCAT n'ha fet la versió catalana en compliment de l'acord subscrit amb AENOR <http://www.aenor.es> per a la traducció al català de les normes UNE, amb l'assessorament d'especialistes de l'Agència d'Acreditació en Investigació, Desenvolupament i Innovació Tecnològica (AIDIT <http://www.e-aidit.com/data/cat/iniciocat.html>). El Consell Supervisor del TERMCAT ha ratificat la nomenclatura adoptada.

  El símbol cod precedeix el codi de referència que permet localitzar els termes dins del text de la norma.

  • ca estat de la qüestió, n m
  • es estado del arte
  • cod 3.13

  <Gestió de l'R+D+I>

  Estat, en un moment donat, dels coneixements, les tecnologies, els productes i els processos. L'estudi de l'estat de la qüestió d'una disciplina proporciona el coneixement del grau més avançat de desenvolupament en què es troba.

     
Nova cerca
   
   

Servei d’atenció personalitzada

Consultes terminològiques

Si la informació obtinguda no és prou satisfactòria per a la resolució del vostre dubte, el Cercaterm, per mitjà del Servei d'atenció personalitzada, us permet adreçar-vos al Servei de Consultes del TERMCAT.

Veure exemples Fer una consulta terminològica Fer una consulta terminològica

Has de ser un usuari registrat per a poder enviar una consulta terminològica

Accedir al meu compte

Registrar-me al web