Cerca avançada
* Els camps marcats amb un asterisc són obligatoris Has d'omplir, com a mínim, el camp Text de la consulta
  •  
Mostrar la cerca bàsica
   

   

S'han trobat 1 resultat exacte, 43 resultats parcialment coincidents i 1 resultat aproximat per a la cerca “ous ferrats” dins totes les àrees temàtiques

  • 801915   ous ferrats  <Gastronomia > Plats a la carta> ous ferrats
     
       

    Mostra font de procedència Mostra font de procedència La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

    Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

    Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

    TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
    <http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

    • ca ous ferrats
    • es huevos fritos
    • fr oeufs sur le plat
    • it uova fritte
    • en fried eggs
    • de Spiegeleier

    <Plats a la carta. Ous>

       

  • 801030   arròs al forn amb herbes, camagrocs, pernil de gla, ous ferrats i tomàquet natural  <Gastronomia > Plats a la carta> arròs al forn amb herbes, camagrocs, pernil de gla, ous ferrats i tomàquet natural
     
       

    Mostra font de procedència Mostra font de procedència La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

    Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

    Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

    TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
    <http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

    • ca arròs al forn amb herbes, camagrocs, pernil de gla, ous ferrats i tomàquet natural
    • es arroz al horno con hierbas, setas, jamón de bellota, huevos fritos y tomate natural
    • fr riz au four aux herbes, aux champignons, au jambon ibérique de gland, aux oeufs sur le plat et à la tomate naturelle
    • it riso in forno con erbe, gallinacci, prosciutto di ghianda, uova fritte e pomodoro al naturale
    • en oven-baked rice with herbs, wild mushrooms, acorn-feed Iberian ham, fried eggs and natural tomato
    • de Reis aus dem Ofen mit Kräutern, Pilzen, Eichelschinken, Spiegeleiern und Tomaten

    <Plats a la carta. Arrossos>

       
  • 797136   bacó, dos ous ferrats, croquetes i patates fregides  <Gastronomia > Plats a la carta> bacó, dos ous ferrats, croquetes i patates fregides
     
       

    Mostra font de procedència Mostra font de procedència La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

    Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

    Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

    TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
    <http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

    • ca bacó, dos ous ferrats, croquetes i patates fregides
    • es beicon, dos huevos fritos, croquetas y patatas fritas
    • fr bacon, deux oeufs sur le plat, croquettes et frites
    • it pancetta affumicata, due uova fritte, crocchette e patate fritte
    • en bacon, two fried eggs, croquettes and chips
    • de Speck, zwei Spiegeleier, Kroketten und Pommes frites

    <Plats a la carta. Plats combinats>

       
  • 797479   bistec, ous ferrats, croquetes, patates fregides i pebrots  <Gastronomia > Plats a la carta> bistec, ous ferrats, croquetes, patates fregides i pebrots
     
       

    Mostra font de procedència Mostra font de procedència La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

    Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

    Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

    TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
    <http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

    • ca bistec, ous ferrats, croquetes, patates fregides i pebrots
    • es bistec, huevos fritos, croquetas, patatas fritas y pimientos
    • fr bifteck, oeufs sur le plat, croquettes, frites et poivrons
    • it fettina, uova fritte, crocchette, patate fritte e peperoni
    • en steak, fried eggs, croquettes, chips and peppers
    • de Steak, Spiegeleier, Kroketten, Pommes frites und Paprika

    <Plats a la carta. Plats combinats>

       
  • 796942   botifarra, ous ferrats i patates fregides  <Gastronomia > Plats a la carta> botifarra, ous ferrats i patates fregides
     
       

    Mostra font de procedència Mostra font de procedència La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

    Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

    Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

    TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
    <http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

    • ca botifarra, ous ferrats i patates fregides
    • es butifarra, huevos fritos y patatas fritas
    • fr botifarra, oeufs sur le plat et frites (longue saucisse de porc catalane)
    • it botifarra, uova fritte e patate fritte (grossa salsiccia di maiale catalana)
    • en botifarra, fried eggs ans chips (large Catalan pork sausage)
    • de Botifarra, Spiegeleier und Pommes frites (große katalanische Bratwurst)

    <Plats a la carta. Plats combinats>

       
  • 797139   calamars i puntes de pop a la romana amb dos ous ferrats  <Gastronomia > Plats a la carta> calamars i puntes de pop a la romana amb dos ous ferrats
     
       

    Mostra font de procedència Mostra font de procedència La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

    Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

    Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

    TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
    <http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

    • ca calamars i puntes de pop a la romana amb dos ous ferrats
    • es calamares y rejos a la romana con dos huevos fritos
    • fr calmars et bras de poulpe à la romaine aux deux oeufs sur le plat
    • it calamari e punte di polpo infarinato e fritto con due uova fritte
    • en squid and octopus legs in batter with two fried eggs
    • de im Teigmantel frittierte Tintenfischringe und Krakenarme mit zwei Spiegeleiern

    <Plats a la carta. Plats combinats>

       
  • 796377   carxofes saltades amb ous ferrats i pernil ibèric  <Gastronomia > Plats a la carta> carxofes saltades amb ous ferrats i pernil ibèric
     
       

    Mostra font de procedència Mostra font de procedència La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

    Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

    Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

    TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
    <http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

    • ca carxofes saltades amb ous ferrats i pernil ibèric
    • es alcachofas salteadas con huevos fritos y jamón ibérico
    • fr artichauts sautés aux oeufs sur le plat et au jambon ibérique
    • it carciofi saltati con uova fritte e prosciutto iberico
    • en sautéed artichokes with fried eggs and Iberian cured ham
    • de sautierte Artischocken mit Spiegeleiern und iberischem Rohschinken

    <Plats a la carta. Entrants i amanides>

       
  • 802498   llom amb ous ferrats, patates fregides i amanida  <Gastronomia > Plats a la carta> llom amb ous ferrats, patates fregides i amanida
     
       

    Mostra font de procedència Mostra font de procedència La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

    Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

    Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

    TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
    <http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

    • ca llom amb ous ferrats, patates fregides i amanida
    • es lomo con huevos fritos, patatas fritas y ensalada
    • fr filet de porc, oeufs sur le plat, frites et salade
    • it lombata di maiale con uova fritte, patate fritte e insalata
    • en pork loin, fried eggs, chips and salad
    • de Schweinelende mit Spiegeleiern, Pommes frites und Salat

    <Plats a la carta. Plats combinats>

       
  • 799118   llom, ous ferrats i guarnició  <Gastronomia > Plats a la carta> llom, ous ferrats i guarnició
     
       

    Mostra font de procedència Mostra font de procedència La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

    Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

    Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

    TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
    <http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

    • ca llom, ous ferrats i guarnició
    • es lomo, huevos fritos y guarnición
    • fr filet de porc, oeufs sur le plat et garniture
    • it lombata, uova fritte e contorno
    • en pork loin, fried eggs and garnish
    • de Schweinelende, Spiegeleier und Beilage

    <Plats a la carta. Plats combinats>

       
  • 798970   llom, ous ferrats, patates fregides i enciam  <Gastronomia > Plats a la carta> llom, ous ferrats, patates fregides i enciam
     
       

    Mostra font de procedència Mostra font de procedència La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

    Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

    Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

    TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
    <http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

    • ca llom, ous ferrats, patates fregides i enciam
    • es lomo de cerdo, huevos fritos, patatas fritas y lechuga
    • fr filet de porc, oeufs sur le plat, frites et laitue
    • it lombata di maiale, uova fritte, patate fritte e insalata
    • en loin of pork, fried eggs, chips and lettuce
    • de Scheinelende, Spiegeleier, Pommes frites und grüner Salat

    <Plats a la carta. Plats combinats>

       
Nova cerca
   
   

Servei d’atenció personalitzada

Consultes terminològiques

Si la informació obtinguda no és prou satisfactòria per a la resolució del vostre dubte, el Cercaterm, per mitjà del Servei d'atenció personalitzada, us permet adreçar-vos al Servei de Consultes del TERMCAT.

Veure exemples Fer una consulta terminològica Fer una consulta terminològica

Has de ser un usuari registrat per a poder enviar una consulta terminològica

Accedir al meu compte

Registrar-me al web