Cerca avançada
* Els camps marcats amb un asterisc són obligatoris Has d'omplir, com a mínim, el camp Text de la consulta
  •  
Mostrar la cerca bàsica
   

   

S'han trobat 1 resultat exacte, 4 resultats parcialment coincidents i 0 resultats aproximats per a la cerca “sucre morè” dins totes les àrees temàtiques

  • 513176   sucre morè  <Productes alimentaris sòlids> sucre morè
     
       

    Mostra font de procedència Mostra font de procedència La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'obra següent:

    TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA. Lèxic multilingüe de la indústria [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2009. (Diccionaris en Línia)
    <http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/22/>

    • ca sucre morè, n m
    • ca sucre roig, n m sin. compl.
    • es azúcar moreno
    • es azúcar negro
    • es azúcar rubio
    • es azúcar terciado
    • fr sucre brun
    • fr sucre roux
    • en brown sugar

    <Indústria > Indústria alimentària > Aliments sòlids > Productes alimentaris sòlids>

       

  • 803422   cruixent de sucre morè amb crema gelada d'avellana  <Gastronomia > Plats a la carta> cruixent de sucre morè amb crema gelada d'avellana
     
       

    Mostra font de procedència Mostra font de procedència La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

    Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

    Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

    TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
    <http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

    • ca cruixent de sucre morè amb crema gelada d'avellana
    • es crujiente de azúcar moreno con crema helada de avellana
    • fr croustillant au sucre brun et crème glacée aux noisettes
    • it croccante di zucchero greggio con crema gelata di nocciole
    • en brown sugar crunchy sweet with hazelnut ice cream
    • de Rohrzuckerkrokant mit gefrorener Haselnußcreme

    <Plats a la carta. Postres>

       
  • 799992   filet de vedella flamejat amb rom i sucre morè  <Gastronomia > Plats a la carta> filet de vedella flamejat amb rom i sucre morè
     
       

    Mostra font de procedència Mostra font de procedència La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

    Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

    Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

    TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
    <http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

    • ca filet de vedella flamejat amb rom i sucre morè
    • es solomillo de ternera flameado con ron y azúcar moreno
    • fr filet de veau flambé au rum et au sucre brun
    • it filetto di vitello flambé al rum e zucchero di canna
    • en veal tenderloin flambéed with rum and brown sugar
    • de mit Rum und braunem Zucker flambiertes Kalbsfilet

    <Plats a la carta. Carn>

       
  • 800672   milfulls de foie-gras estofat i fruites amb cruixent de caramel de sucre morè de canya  <Gastronomia > Plats a la carta> milfulls de foie-gras estofat i fruites amb cruixent de caramel de sucre morè de canya
     
       

    Mostra font de procedència Mostra font de procedència La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

    Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

    Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

    TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
    <http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

    • ca milfulls de foie-gras estofat i fruites amb cruixent de caramel de sucre morè de canya
    • es milhojas de foie gras estofado y frutas con crujiente de caramelo mascabado
    • fr millefeuille de foie gras à l'étouffée et aux fruits au croustillant au caramel de sucre brun
    • it millefoglie di foie gras stufato e frutta con croccante di caramello di zucchero bruno di canna
    • en millefeuille of stewed foie gras and fruits with brown sugar crunchy sweet
    • de Millefeuille mit Gänseleberragout und Früchten mit Karamellkrokant und braunem Rohrzucker

    <Plats a la carta. Embotits, carns fredes i patés>

       
  • 3199849   sucre morè de canya  <Alimentació > Ultramarins> sucre morè de canya
     
       

    Mostra font de procedència Mostra font de procedència La informació d'aquesta fitxa és el resultat d'una recerca duta a terme pel Servei de Consultes del TERMCAT arran d'una consulta feta pels usuaris.

    • ca sucre morè de canya, n m
    • ca sucre roig de canya, n m
    • es azúcar mascabado
    • es azúcar moreno de caña
    • es azúcar moscabado

    <Alimentació > Ultramarins>

    Sucre sense refinar que s'obté de la trituració de la canya de sucre.

       
Nova cerca
   
   

Servei d’atenció personalitzada

Consultes terminològiques

Si la informació obtinguda no és prou satisfactòria per a la resolució del vostre dubte, el Cercaterm, per mitjà del Servei d'atenció personalitzada, us permet adreçar-vos al Servei de Consultes del TERMCAT.

Veure exemples Fer una consulta terminològica Fer una consulta terminològica

Has de ser un usuari registrat per a poder enviar una consulta terminològica

Accedir al meu compte

Registrar-me al web