Cerca avançada
* Els camps marcats amb un asterisc són obligatoris Has d'omplir, com a mínim, el camp Text de la consulta
  •  
Mostrar la cerca bàsica
   
   

bleda xinesa

Mostra font de procedència Mostra font de procedència La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA. Glossari de sabors del món [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2015-2018. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/201/>

  • ca bleda xinesa, n f
  • es bok choy
  • es col china
  • es pak choi
  • fr bok choy
  • fr chou chinois
  • fr pak-choï
  • it bok choi
  • it cavolo cinese
  • it cavolo sedano
  • it pak-choi
  • pt couve chinesa
  • pt pakchoi
  • en bok choi
  • en bok choy
  • en celery cabbage
  • en celery mustard
  • en Chinese cabbage
  • en Chinese mustard
  • en pak choi
  • nc Brassica campestris var. chinensis
  • nc Brassica rapa var. chinensis

<Alimentació > Verdures. Llegums>

Hortalissa de la família de les crucíferes, originària de l'Àsia, de fulles oblongues de color verd fosc, disposades lliurement en forma de copa oberta, amb el pecíol blanc i molt desenvolupat, la qual és especialment utilitzada en la cuina xinesa.

   
   

Servei d’atenció personalitzada

Consultes terminològiques

Si la informació obtinguda no és prou satisfactòria per a la resolució del vostre dubte, el Cercaterm, per mitjà del Servei d'atenció personalitzada, us permet adreçar-vos al Servei de Consultes del TERMCAT.

Veure exemples Fer una consulta terminològica Fer una consulta terminològica

Has de ser un usuari registrat per a poder enviar una consulta terminològica

Accedir al meu compte

Registrar-me al web