Back to top
Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA. Glossari de sabors del món [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2015-2022. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/diccionaris-en-linia/201/>

  • ca  bleda xinesa, n f
  • es  bok choy, n m
  • es  col china, n f
  • es  pak choi, n m
  • fr  bok choy, n m
  • fr  chou chinois, n m
  • fr  pak-choï, n m
  • it  bok choi, n m
  • it  cavolo cinese, n m
  • it  cavolo sedano, n m
  • it  pak-choi, n m
  • pt  couve chinesa, n f
  • pt  pakchoi, n m
  • en  bok choi, n
  • en  bok choy, n
  • en  celery cabbage, n
  • en  celery mustard, n
  • en  Chinese cabbage, n
  • en  Chinese mustard, n
  • en  pak choi, n
  • zh  小白菜
  • zh  大白菜
  • zh  dà bái cài, n
  • zh  xiǎo bái cài, n
  • nc  Brassica campestris var. chinensis
  • nc  Brassica rapa var. chinensis

<Hortalisses. Verdures. Llegums. Bolets. Llavors. Germinats>

Definició
Hortalissa de la família de les crucíferes, originària de l'Àsia, de fulles oblongues de color verd fosc, disposades lliurement en forma de copa oberta, amb el pecíol blanc i molt desenvolupat, la qual és especialment utilitzada en la cuina xinesa.