Cerca avançada
* Els camps marcats amb un asterisc són obligatoris Has d'omplir, com a mínim, el camp Text de la consulta
  •  
Mostrar la cerca bàsica
   
   

decatló

Mostra font de procedència Mostra font de procedència La informació d'aquesta fitxa procedeix de la Neoloteca, el diccionari en línia de termes normalitzats pel Consell Supervisor del TERMCAT.

Els termes normalitzats han estat objecte d'un estudi exhaustiu que en garanteix l'adequació terminològica i s'han sotmès a l'aprovació del Consell Supervisor, un òrgan permanent i col·legiat amb representants de l'Institut d'Estudis Catalans i el TERMCAT, i especialistes dels diversos àmbits del coneixement.

  • ca decatló, n m
  • es decatlón
  • fr décathlon
  • en decathlon

<Esport > Atletisme>

Prova combinada masculina que comprèn quatre curses, tres llançaments i tres salts disputats en dos dies consecutius i seguint un ordre establert.

Nota: Les proves del decatló es distribueixen de la manera següent: 110 m llisos, salt de llargada, llançament de pes, salt d'alçada i 400 m llisos (primer dia); 110 m tanques, llançament de disc, salt de perxa, llançament de javelina i 1.500 m llisos (segon dia).

   
   

Servei d’atenció personalitzada

Consultes terminològiques

Si la informació obtinguda no és prou satisfactòria per a la resolució del vostre dubte, el Cercaterm, per mitjà del Servei d'atenció personalitzada, us permet adreçar-vos al Servei de Consultes del TERMCAT.

Veure exemples Fer una consulta terminològica Fer una consulta terminològica

Has de ser un usuari registrat per a poder enviar una consulta terminològica

Accedir al meu compte

Registrar-me al web