Cerca avançada
* Els camps marcats amb un asterisc són obligatoris Has d'omplir, com a mínim, el camp Text de la consulta
  •  
Mostrar la cerca bàsica
   
   

diàleg competitiu

Mostra font de procedència Mostra font de procedència La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'obra següent:

CATALUNYA. DEPARTAMENT DE JUSTÍCIA; TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA. Diccionari de dret administratiu [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2014. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/169/>

  • ca diàleg competitiu, n m
  • es diálogo competitivo, n m

<Dret administratiu > Contractes de l'Administració>

Procediment d'adjudicació d'un contracte del sector públic en què l'òrgan de contractació dialoga amb els candidats seleccionats, que ho han sol·licitat prèviament, amb la finalitat d'arribar a una o diverses solucions que satisfacin les seves necessitats i que han de servir de base perquè els candidats elegits presentin una oferta.

Nota: 1. El diàleg competitiu es pot fer servir en cas de contractes particularment complexos, quan l'òrgan de contractació considera que l'ús del procediment obert o restringit no permet adjudicar el contracte de manera adequada. 2. Els contractes de col·laboració entre el sector públic i el sector privat s'han d'adjudicar sempre a través del diàleg competitiu, sens perjudici que es pugui seguir el procediment negociat amb publicitat en alguns casos.

   
   

Servei d’atenció personalitzada

Consultes terminològiques

Si la informació obtinguda no és prou satisfactòria per a la resolució del vostre dubte, el Cercaterm, per mitjà del Servei d'atenció personalitzada, us permet adreçar-vos al Servei de Consultes del TERMCAT.

Veure exemples Fer una consulta terminològica Fer una consulta terminològica

Has de ser un usuari registrat per a poder enviar una consulta terminològica

Accedir al meu compte

Registrar-me al web