Cerca avançada
* Els camps marcats amb un asterisc són obligatoris Has d'omplir, com a mínim, el camp Text de la consulta
  •  
Mostrar la cerca bàsica
   
   

disseny web responsiu

Mostra font de procedència Mostra font de procedència La informació d'aquesta fitxa és el resultat d'una recerca duta a terme pel TERMCAT.

  • ca disseny web responsiu, n m
  • es diseño web responsivo, n m
  • en responsive design, n
  • en responsive web design, n

<Telecomunicacions > Telemàtica > Xarxes de dades>

Tècnica de creació i desenvolupament de llocs web que permet adaptar el format dels continguts del lloc a les característiques de qualsevol pantalla o dispositiu d'accés.

Nota: 1. En un àmbit d'especialitat, es distingeix entre el disseny web responsiu (que permet adaptar els continguts a qualsevol dispositiu o pantalla per mitjà de determinades solucions tècniques que parteixen d'una mateixa versió del codi) i el disseny web adaptatiu (en què els continguts s'adapten a uns dispositius o pantalles establerts gràcies a la detecció de les seves característiques concretes i a la selecció de la versió del codi del web adequat).

Nota: 2. La denominació disseny web responsiu és un calc de l'anglès responsive web design, terme creat pel dissenyador i desenvolupador Ethan Marcotte en el llibre del mateix títol.

   
   

Servei d’atenció personalitzada

Consultes terminològiques

Si la informació obtinguda no és prou satisfactòria per a la resolució del vostre dubte, el Cercaterm, per mitjà del Servei d'atenció personalitzada, us permet adreçar-vos al Servei de Consultes del TERMCAT.

Veure exemples Fer una consulta terminològica Fer una consulta terminològica

Has de ser un usuari registrat per a poder enviar una consulta terminològica

Accedir al meu compte

Registrar-me al web