Com funciona la cerca?
Cerca avançada
* Els camps marcats amb un asterisc són obligatoris Has d'omplir, com a mínim, el camp Text de la consulta
Mostrar la cerca bàsica
   
   

       
  • 800856   Aal aus dem Ofen  <Plats a la carta. Peix i marisc> Aal aus dem Ofen
     
       
    • anguila al forn
    • es anguila al horno
    • fr anguille au four
    • it anguilla al forno
    • en baked eel
    • de Aal aus dem Ofen

    <Plats a la carta. Peix i marisc>

       
  • 800863   Aal mit Mandelsauce  <Plats a la carta. Peix i marisc> Aal mit Mandelsauce
     
       
    • anguila amb salsa d'ametlles
    • es anguila con salsa de almendras
    • fr anguille à la sauce d'amandes
    • it anguilla alla salsa di mandorle
    • en eel with almond sauce
    • de Aal mit Mandelsauce

    <Plats a la carta. Peix i marisc>

       
  • 799972   Aal-Xapadillo (geöffneter, in der Sonne getrockneter Aal)  <Plats a la carta. Peix i marisc> Aal-Xapadillo (geöffneter, in der Sonne getrockneter Aal)
     
       
    • xapadillo d'anguila (anguila oberta i assecada al sol)
    • es xapadillo de anguila (anguila abierta y secada al sol)
    • fr xapadillo d'anguille (anguille ouverte et séchée au soleil)
    • it xapadillo d'anguilla (anguilla aperta e essiccata al sole)
    • en eel xapadillo (open and sun-dried eel)
    • de Aal-Xapadillo (geöffneter, in der Sonne getrockneter Aal)

    <Plats a la carta. Peix i marisc>

       
  • 802400   Aal-Xapadillo vom Rost (geöffneter, in der Sonne getrockneter Aal)  <Plats a la carta. Peix i marisc> Aal-Xapadillo vom Rost (geöffneter, in der Sonne getrockneter Aal)
     
       
    • xapadillo d'anguila a la brasa (anguila oberta i assecada al sol)
    • es xapadillo de anguila a la brasa (anguila abierta y secada al sol)
    • fr xapadillo d'anguile grillée sur la braise (anguille ouverte et séchée au soleil)
    • it xapadillo d'anguilla alla brace (anguilla aperta e essiccata al sole)
    • en charcoal-grilled eel xapadillo (open and sun-dried eel)
    • de Aal-Xapadillo vom Rost (geöffneter, in der Sonne getrockneter Aal)

    <Plats a la carta. Peix i marisc>

       
  • 802085   Aale  <Plats a la carta. Peix i marisc> Aale
     
       
    • anguiles
    • es anguilas
    • fr anguilles
    • it anguille
    • en eels
    • de Aale

    <Plats a la carta. Peix i marisc>

       
  • 802089   Aale auf Bilbainer Art  <Plats a la carta. Peix i marisc> Aale auf Bilbainer Art
     
       
    • angules a la bilbaïna
    • es angulas a la bilbaína
    • fr civelles à la bilbaïne
    • it ceche allo stile di Bilbao
    • en elvers Bilbao style
    • de Aale auf Bilbainer Art

    <Plats a la carta. Peix i marisc>

       
  • 802329   Aaltopf  <Plats a la carta. Peix i marisc> Aaltopf
     
       
    • cassola d'anguiles
    • es cazuela de anguilas
    • fr cocotte d'anguilles
    • it anguille in casseruola
    • en eels stew
    • de Aaltopf

    <Plats a la carta. Peix i marisc>

       
  • 803930   Absinth  <Plats a la carta. Licors> Absinth
     
       
    • absenta
    • es absenta
    • fr absinthe
    • it assenzio
    • en absinthe
    • de Absinth

    <Plats a la carta. Licors>

       
  • 799940   Adlerfisch  <Plats a la carta. Peix i marisc> Adlerfisch
     
       
    • corbina
    • es corvina
    • fr maigre commun
    • it bocca d'oro
    • en meagre
    • de Adlerfisch

    <Plats a la carta. Peix i marisc>

       
  • 798686   afrikanischer Hühnereintopf  <Plats a la carta. Carn> afrikanischer Hühnereintopf
     
       
    • estofat africà de pollastre
    • es estofado africano de pollo
    • fr ragoût africain de poulet
    • it stufato africano di pollo
    • en African stew of chicken
    • de afrikanischer Hühnereintopf

    <Plats a la carta. Carn>