Acabament dels productes > Presentació del plat
- ca abrillantar, v tr
- es abrillantar
- fr brillanter
Acabament dels productes > Presentació del plat
Definició
Cocció > Fregits
- ca abunyolar, v tr
- es abuñuelar
- fr souffler
Cocció > Fregits
Definició
Tractament dels productes > Preparació
- ca acanalar, v tr
- es acanalar
- fr canneler
Tractament dels productes > Preparació
Definició
Tractament dels productes > Preparació
- ca caramel·litzar, v tr
- ca acaramel·lar, v tr sin. compl.
- es acaramelar
- es caramelizar
- fr caraméliser
- en caramelize, to
Tractament dels productes > Preparació
Definició
Tractament dels productes > Additaments i assaonaments
- ca acidular, v tr
- es acidular
- fr aciduler
Tractament dels productes > Additaments i assaonaments
Definició
Tractament dels productes > Mescles
- ca aclarir, v tr
- es aclarar
- fr clarifier
- fr éclaircir
Tractament dels productes > Mescles
Definició
Tractament dels productes > Additaments i assaonaments
- ca acolorir, v tr
- es colorear
- fr colorer
Tractament dels productes > Additaments i assaonaments
Definició
Acabament dels productes > Presentació del plat
- ca guarnició, n f
- ca acompanyament, n m sin. compl.
- es acompañamiento
- es guarnición
- fr garniture
- en garnish
Acabament dels productes > Presentació del plat
Definició
Acabament dels productes > Adob i conservació
- ca adob, n m
- es adobo
- en pickling
Acabament dels productes > Adob i conservació
Definició
Acabament dels productes > Adob i conservació
- ca adobar, v tr
- es adobar
- en pickle, to
Acabament dels productes > Adob i conservació