Com funciona la cerca?
Cerca avançada
* Els camps marcats amb un asterisc són obligatoris Has d'omplir, com a mínim, el camp Text de la consulta
Mostrar la cerca bàsica
   
   

       
 
  • 3565754   gelatina de midó  <Gastronomia > Entrants. Aperitius> gelatina de midó
     
       
    • liangfen, n m
    • gelatina de midó, n f sin. compl.
    • zh liángfěn, n

    <Gastronomia > Entrants. Aperitius>

    Plat que consisteix en una pasta feta de midó tallada a tires gruixudes o a làmines, que se serveix freda amb salsa de soia, vinagre o pasta de sèsam, i sovint acompanyada d'all picat.

       
  • 2953453   gulab jaman  <Gastronomia > Postres> gulab jaman
     
       
    • gulab jamun, n m
    • gulab jaman, n m sin. compl.
    • es gulab jamun
    • fr gulab jamun
    • fr gulabjaman
    • fr gulabjamun
    • en gulab jamun
    • en gulabjaman
    • en gulabjamun

    <Gastronomia > Postres>

    Dolç elaborat amb llet amb pols i una mica de farina, fregit a baixa temperatura, i un cop fred, submergit durant una estona en un xarop tebi aromatitzat amb cardamom, aigua de roses o safrà.

    Nota: El gulab jamun és originari de l'Índia però es menja també a Sri Lanka, el Pakistan, Bangladesh o el Nepal, on s'anomena Lal Mohan.

       
  • 2953453   gulab jamun  <Gastronomia > Postres> gulab jamun
     
       
    • gulab jamun, n m
    • gulab jaman, n m sin. compl.
    • es gulab jamun
    • fr gulab jamun
    • fr gulabjaman
    • fr gulabjamun
    • en gulab jamun
    • en gulabjaman
    • en gulabjamun

    <Gastronomia > Postres>

    Dolç elaborat amb llet amb pols i una mica de farina, fregit a baixa temperatura, i un cop fred, submergit durant una estona en un xarop tebi aromatitzat amb cardamom, aigua de roses o safrà.

    Nota: El gulab jamun és originari de l'Índia però es menja també a Sri Lanka, el Pakistan, Bangladesh o el Nepal, on s'anomena Lal Mohan.