Com funciona la cerca?
Cerca avançada
* Els camps marcats amb un asterisc són obligatoris Has d'omplir, com a mínim, el camp Text de la consulta
Mostrar la cerca bàsica
   
   

 
 
  • 483335   sake  sake
     
       
    • sake, n m
    • es sake
    • fr saké
    • fr saki
    • en sake
    • en saké
    • en saki

    Beguda alcohòlica pròpia del Japó, de 12 a 17 graus, obtinguda per mitjà de la fermentació de grans d'arròs cuits.

       
  • 483336   sal de sèsam  sal de sèsam
     
       
    • sal de sèsam, n f
    • es gomashio
    • es gomasio
    • es sal de sésamo
    • fr gomashio
    • fr gomasio
    • fr sel de sésame
    • en gomashio
    • en gomasio
    • en sesame salt

    Condiment elaborat amb sal marina i llavors de sèsam torrades i moltes.

       
  • 483337   sashimi [ja]  sashimi [ja]
     
       
    • sashimi [ja], n m
    • es sashimi
    • fr sashimi
    • en sashimi

    Plat de la cuina japonesa elaborat a base de peix o marisc cru, en què els ingredients se serveixen tallats en làmines o en trossos i es mengen acompanyats de shoyu i de rave japonès.

       
  • 483338   shoyu [ja]  shoyu [ja]
     
       
    • shoyu [ja], n m
    • es shōyu
    • fr shoyu
    • en shoyu

    Salsa de soia feta amb aigua, blat, sal i brots de soia, pròpia de la cuina japonesa.

    Nota: La transcripció de la denominació japonesa segons el sistema internacional romanji Hepburn és shōyu o bé shooyu.

       
  • 483339   sukiyaki  sukiyaki
     
       
    • sukiyaki, n m
    • es sukiyaki
    • fr soukiyaki
    • fr sukiyaki
    • en sukiyaki

    Plat de la cuina japonesa fet amb verdures i amb carn de bou tallada en làmines molt fines, que s'elabora a taula, coent els ingredients dins una olla amb una salsa feta amb shoyu, sake o mirin, i sucre.

       
  • 483340   sushi [ja]  sushi [ja]
     
       
    • sushi [ja], n m
    • es sushi
    • fr souchi
    • fr sushi
    • en sushi

    Plat de la cuina japonesa elaborat a base d'arròs bullit envinagrat, acompanyat de peix o marisc, generalment cru, o de verdures.