Context bibliogràfic del terme analògic -a

   

1

 • ca

  Vuk Cosic a l'entrevista feta per Josephine Bosma, Vuk Cosic interview: net art per se (http: // amsterdam.nettime.org/Lists-Archives/nettime-l-9709/msg00053.html). (1997) 1. Un net. art analògic. Els dos comentaris citats impliquen dues visions sobre el que és el net. art (art en xarxa).

  ca

  Tres moments de l'activitat REN realitzada en el context d'un taller de net. art a Hangar l'any 2000 (Fotos: David Gómez). En aquest article ens proposem partir de l'exemple del REN per a acostar-nos a aquests dos aspectes (cooperació i no-linealitat), que estan molt presents en els treballs de net. art. Un breu recorregut des del net. art analògic cap al net. art digital, sobre el pont dels conceptes que tenen en comú.

  Fitxa bibliogràfica: 2002 Ferrer, Jaume Gómez, David NO DEFINIT Text complet artnodes_1_cat_ferrer.doc NO DEFINIT En línia 1695-5951 Maig 1 ARTNODES Art, xarxes i cooperació Article http://www.uoc.edu/web/cat/art/uoc/dgomez_jferrer0402/dgomez_jferrer0402.html

 • es

  Tres momentos de la actividad REN realizada en el contexto de un taller de net.art en Hangar en el año 2000 (Fotos: David Gómez). En este artículo nos proponemos partir del ejemplo del REN para aproximarnos a estos dos aspectos (cooperación y no linealidad), que están muy presentes en los trabajos de net.art. Un breve recorrido desde el net.art analógico hacia el net.art digital, por el puente de los conceptos que tienen en común. Cooperación en el net.art.

  es

  Una escultura de net.art, si tú quieres". Vuk Cosic en la entrevista realizada por Josephine Bosma, Vuk Cosic interview: net art per se (http://amsterdam.nettime.org/Lists-Archives/nettime-l-9709/msg00053.html). (1997) 1. Un net.art analógico. Los dos comentarios citados implican dos visiones sobre lo que es el net.art. A nuestro entender el planteamiento aparentemente restrictivo de Blank es complementario al del aparentemente más abierto de Cosic.

  Fitxa bibliogràfica: 2002 Ferrer, Jaume Gómez, David NO DEFINIT Text complet artnodes_1_esp_ferrer.doc NO DEFINIT En línia 1695-5951 Maig 1 ARTNODES Arte, redes y cooperación Article http://www.uoc.edu/web/esp/art/uoc/dgomez_jferrer0402/dgomez_jferrer0402.html