Context bibliogràfic del terme sensor

   

3

 • ca

  El projecte "Escrivint en l'aire" pretén generar un entorn multiusuari interactiu que ens permet experimentar amb diferents situacions. La interfície és una llanterna que il·lumina i activa els sensors col·locats a les parets que, al seu torn, generen una resposta mitjançant l'ordinador. El projecte s'ha concebut més com a treball en curs que com a peça final.

  ca

  Quan s'il·luminen les parets en determinats punts d'aquest espai, la llum dispara uns sons. A les parets s'han col·locat sensors de llum que activen seqüències sonores. Diversos visitants poden recórrer l'espai amb les llanternes simultàniament.

  Fitxa bibliogràfica: 2002 Landa, Kepa NO DEFINIT NO DEFINIT Text complet artnodes_1_cat_landa.doc NO DEFINIT En línia 1695-5951 Des. 1 ARTNODES "El projecte ""Escrivint en l'aire""" Article http://www.uoc.edu/caiia-star-2001/cat/articles/landa0102/landa0102.html

 • en

  The project "Writing in the air" intends to generate an interactive multi-user environment that lets us experiment with different situations. The interface is a torch that illuminates and activates sensors in the walls that generates a response by a computer. The project has been conceived more as work in progress than as a final piece.

  Fitxa bibliogràfica: 2002 Landa, Kepa NO DEFINIT NO DEFINIT Text breu artnodes_1_eng_landa.doc NO DEFINIT En línia 1695-5951 Maig 1 ARTNODES """Writing in the air""" Article http://www.uoc.edu/caiia-star-2001/cat/articles/landa0102/landa0102_abs.html

 • es

  La interfaz es una linterna que ilumina y activa los sensores colocados en las paredes que, a su vez, generan una respuesta por medio del ordenador. El proyecto se ha concebido más como un trabajo en curso que como una pieza final.

  es

  Al iluminar las paredes en determinados puntos de ese espacio la luz dispara sonidos. En las paredes se han dispuesto sensores de luz que activan secuencias sonoras. Varios visitantes pueden recorrer el espacio con las linternas simultáneamente.

  Fitxa bibliogràfica: 2002 Landa, Kepa NO DEFINIT NO DEFINIT Text complet artnodes_1_esp_landa.doc NO DEFINIT En línia 1695-5951 Des. 1 ARTNODES "El proyecto ""Escribiendo en el aire""" Article http://www.uoc.edu/caiia-star-2001/esp/articles/landa0102/landa0102.html