Ja es pot consultar el butlletí d'informació del mes de maig

butlletí del TERMCAT

Ja està disponible el butlletí d'informació del TERMCAT corresponent al mes de maig.

El butlletí recull una selecció de les notícies més rellevants que s'han difós des del Centre de Terminologia durant el mes, i també presenta una tria dels comentaris terminològics publicats al web en el mateix període.

En l'edició del mes de maig es destaquen, per exemple, les infografies que s'han publicat dedicades a la terminologia del nou Reglament general de protecció de dades i als termes relacionats amb la migració dels ocells. També hi trobareu notícies relacionades amb projectes com ara la Xiloteca (amb noms de fustes) o els diccionaris dedicats a l'erotisme o a la ciberseguretat. I pel que fa als comentaris, hi podeu descobrir les possibles diferències entre recerca i investigació, i entre preservació i conservació, en gestió ambiental.

El butlletí és l'eina més adequada per estar al dia de les notícies terminològiques, i per assegurar-vos que no us heu perdut res de rellevant. Si us hi voleu subscriure, només cal que assenyaleu l'opció corresponent en el formulari de registre del web.