Back to top
Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA. Glossari de sabors del món [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2015-2018. (Diccionaris en Línia)
'http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/201/'

  • ca  bleda xinesa, n f
  • es  bok choy
  • es  col china
  • es  pak choi
  • fr  bok choy
  • fr  chou chinois
  • fr  pak-choï
  • it  bok choi
  • it  cavolo cinese
  • it  cavolo sedano
  • it  pak-choi
  • pt  couve chinesa
  • pt  pakchoi
  • en  bok choi
  • en  bok choy
  • en  celery cabbage
  • en  celery mustard
  • en  Chinese cabbage
  • en  Chinese mustard
  • en  pak choi
  • nc  Brassica campestris var. chinensis
  • nc  Brassica rapa var. chinensis

<Alimentació > Verdures. Llegums>

Definició
Hortalissa de la família de les crucíferes, originària de l'Àsia, de fulles oblongues de color verd fosc, disposades lliurement en forma de copa oberta, amb el pecíol blanc i molt desenvolupat, la qual és especialment utilitzada en la cuina xinesa.