Back to top
governança de les persones governança de les persones

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de la norma UNE-ISO 30400:2018 Gestió de recursos humans. Vocabulari i de la norma internacional ISO corresponent (ISO 30400:2016).

Aquesta norma ha estat elaborada pel comitè tècnic CTN 314 Gestió dels Recursos Humans, la Secretaria del qual és a càrrec d'UNE. El TERMCAT n'ha fet la versió catalana en compliment de l'acord subscrit amb l'Associació Espanyola de Normalització (UNE) per a la traducció al català de les normes UNE, amb l'assessorament d'especialistes de l'àmbit de la gestió de les persones a les organitzacions.

La negreta de determinats termes en l'interior de definicions i notes indica que la consulta d'aquests termes en la seva fitxa pròpia permet completar o ampliar el significat de la definició o la nota en què apareixen.

  • ca  governança de les persones, n f
  • es  gobierno de las personas, n m
  • fr  gouvernance humaine, n f
  • en  human governance, n

<Recursos humans>

Definició
Sistema mitjançant el qual es dirigeix i es controla una organització, i que té en compte les parts interessades de l'organització, i també els factors humans i socials, tant al nivell més alt com a tots els nivells de la presa de decisions.