Back to top
Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa és el resultat d'una recerca duta a terme pel Servei de Consultes del TERMCAT arran d'una consulta feta pels usuaris.

  • ca  torradeta, n f
  • ca  torradeta de Santa Teresa, n f
  • ca  coqueta de Santa Teresa, n f sin. compl.
  • ca  croqueta de Santa Teresa, n f sin. compl.
  • ca  gresoleta dolça, n f sin. compl.
  • ca  llesca de papa, n f sin. compl.
  • ca  llesca en ou, n f sin. compl.
  • ca  llesqueta amb ou, n f sin. compl.
  • ca  llesqueta en ou, n f sin. compl.
  • ca  rosta de Santa Teresa, n f sin. compl.
  • es  torreja, n f
  • es  torrija, n f
  • es  tostada francesa, n f
  • fr  croûte dorée, n f
  • fr  pain doré, n m
  • fr  pain perdu, n m
  • pt  rabanada, n f
  • en  Bombay toast, n
  • en  eggy bread, n
  • en  French toast, n
  • en  gypsy toast, n
  • en  poor knights of Windsor, n pl
  • de  arme ritter, n m

<Gastronomia > Postres>, <Alimentació > Cereals i derivats. Productes de pastisseria>

Definició
Llesca de pa amarada amb llet i ou i després fregida, que se serveix amb sucre, mel, canyella, cacau i altres ingredients.

Nota

  • La preparació de les torradetes admet moltes variants, com ara xopar el pa amb la barreja de llet i ou, o primer xopar-lo amb la llet i després amb l'ou batut, o fer servir només el rovell de l'ou, o afegir-hi vainilla a la barreja, o fregir amb oli d'oliva, de gira-sol o amb un altre oli, o amb mantega, etc.