Gestió ambiental


Representació infogràfica del contingut del Diccionari de gestió ambiental, que aplega més de 1.600 termes en català, castellà, anglès i francès i representa la primera obra que recull específicament la terminologia mediambiental bàsica en llengua catalana.

L’obra inclou terminologia de caire més genèric relacionada amb l’impacte ambiental i els instruments i mesures de control, i d’altra de més específica vinculada al tractament de les aigües, l’ambient atmosfèric, el patrimoni natural, les radiacions o el soroll i les vibracions.

També s’incorporen denominacions de més actualitat relacionades amb els nous sistemes de tractament dels residus, el canvi climàtic, les tècniques de remediació de sòls o la contaminació lumínica, i terminologia procedent de les normes UNE-EN ISO 14050 Gestió ambiental. Vocabulari i UNE-EN ISO 14001:2015 Sistemes de gestió ambiental. Requisits amb guia d’ús.

PDF Descarregable

Si heu de fer referència a aquesta publicació, la citació recomanada és la següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA. Gestió ambiental [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2017. 1 infografia.
<http://www.termcat.cat/docs/Gestio_Ambiental>


Autoria i edició: TERMCAT, Centre de Terminologia

Amb el suport de: Generalitat de CatalunyaDiputació de Barcelona