Pòsters del Diccionari dels ocells del món

Diccionari dels ocells del món. El projecte
Diccionari dels ocells del món. Els criteris

En aquests pòsters es presenta, per una banda, un resum del projecte en curs per a l’establiment de les denominacions catalanes de totes les espècies d’ocells del món i l’elaboració del Diccionari dels ocells del món. Ocells no passeriformes, i per una altra banda, un resum sobre el projecte dels Criteris per a la denominació catalana d’ocells, elaborats pel TERMCAT, consensuats pels membres de la Comissió dels Noms dels Ocells en Català (CNOC) i aprovats pel Consell Supervisor del TERMCAT.


Autoria:Fundació Barcelona ZooInstitut Català d’OrnitologiaTERMCAT, Centre de Terminologia

Edició:TERMCAT, Centre de TerminologiaSi heu de fer referència a aquesta publicació, les citacions recomanades són les següents:

FUNDACIÓ BARCELONA ZOO; INSTITUT CATALÀ D’ORNITOLOGIA; TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA. Diccionari dels ocells del món. El projecte [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, 2018. 1 pòster.
<http://www.termcat.cat/docs/PDF/ocells_mon_projecte.pdf>

FUNDACIÓ BARCELONA ZOO; INSTITUT CATALÀ D’ORNITOLOGIA; TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA. Diccionari dels ocells del món. Els criteris [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, 2018. 1 pòster.
<http://www.termcat.cat/docs/PDF/ocells_mon_criteris.pdf>