Back to top

Biblioteca en Línia

Referències bibliogràfiques dels diccionaris, vocabularis, lèxics i materials de divulgació que contenen terminologia en català. Si vols consultar les últimes incorporacions al fons del TERMCAT tens a la teva disposició el document Novetats documentals.

Esports

A rodar: Lèxic de ciclisme: Pedalem en català! [material gràfic]
CONSORCI PER A LA NORMALITZACIÓ LINGÜÍSTICA. CNL DEL VALLÈS ORIENTAL; AJUNTAMENT DE CALDES DE MONTBUI; TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA. A rodar: Lèxic de ciclisme: Pedalem en català! [material gràfic] . Caldes de Montbui: Consorci per a la Normalització Lingüística: Ajuntament de Caldes de Montbui, 2020. 1 tríptic.

<Esports - Ciclisme>
55
català
Atletisme [material gràfic]
CONSORCI PER A LA NORMALITZACIÓ LINGÜÍSTICA. CENTRE DE NORMALITZACIÓ LINGÜÍSTICA DE SANT BOI DE LLOBREGAT. Atletisme [material gràfic] . [Barcelona]: Ajuntament de Sant Boi de Llobregat: Generalitat de Catalunya. Direcció General de Política Lingüística, [1989]. 1 cartell.

<Esports - Atletisme>
36
català
[Calendari 1992]
CATALUNYA. GENERALITAT. INSTITUT CATALÀ DE SERVEIS A LA JOVENTUT. [Calendari 1992] . [Barcelona]: Generalitat de Catalunya. Institut Català de Serveis a la Joventut, [1991].

<Esports - Esports>, <Lleure. Jocs - Jocs>
26
català
Cinc contra cinc: Lèxic de futbol sala: Juguem-hi en català! [material gràfic]
CONSORCI PER A LA NORMALITZACIÓ LINGÜÍSTICA. CNL DEL VALLÈS ORIENTAL. Cinc contra cinc: Lèxic de futbol sala: Juguem-hi en català! [material gràfic] . Caldes de Montbui: Consorci per a la Normalització Lingüística: Ajuntament de Caldes de Montbui, [2014]. 1 quadríptic.

<Esports - Futbol sala>
23
català
De cap a l'aigua: Lèxic de natació: Nedem en català! [material gràfic]
CONSORCI PER A LA NORMALITZACIÓ LINGÜÍSTICA. CNL DEL VALLÈS ORIENTAL; AJUNTAMENT DE CALDES DE MONTBUI; TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA. De cap a l'aigua: Lèxic de natació: Nedem en català! [material gràfic] . Caldes de Montbui: Consorci per a la Normalització Lingüística: Ajuntament de Caldes de Montbui, 2016. 1 quadríptic.

<Esports - Natació>
37
català
Diccionari d'atletisme
TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA. Diccionari d'atletisme . Barcelona: Enciclopèdia Catalana, 1992. 107 p.
ISBN 84-7739-277-3

<Esports - Atletisme>
488
català, castellà, francès, anglès
Diccionari d'atletisme [en línia]
TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA. Diccionari d'atletisme [en línia] . Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2009.

<Esports - Atletisme>
aprox. 400
català, castellà, francès, anglès
Diccionari d'automobilisme [en línia]
TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA. Diccionari d'automobilisme [en línia] . Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2013.

<Esports - Automobilisme>
aprox. 200
català, castellà, francès, anglès
Diccionari d'escalada esportiva
BESORA i LLADÓ, Jordi [et al.]. Diccionari d'escalada esportiva . Barcelona: Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura, 1993. 71 p
ISBN 84-393-2661-0

<Esports - Muntanyisme>
459
català, castellà, francès, anglès
Diccionari d'esgrima
TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA. Diccionari d'esgrima . Barcelona: Enciclopèdia Catalana, 1991. 107 p.
ISBN 84-7739-231-5

<Esports - Esgrima>
540
català, castellà, francès, anglès