Back to top

Biblioteca en Línia

Referències bibliogràfiques dels diccionaris, vocabularis, lèxics i materials de divulgació que contenen terminologia en català. Si vols consultar les últimes incorporacions al fons del TERMCAT tens a la teva disposició el document Novetats documentals.

Zoologia

Diccionari d'exterior del cavall
GRATACÓS i MASANELLA, Jaume; GRATACÓS i PRAT, Maria; GRATACÓS i PRAT, Joaquim. Diccionari d'exterior del cavall . Girona: Col·legi Oficial de Veterinaris de Girona, 1994. 386 p.
ISBN 84-600-9018-3

<Zoologia - Mamífers>
2.529
català
Diccionari dels ocells del món [en línia]
FUNDACIÓ BARCELONA ZOO; INSTITUT CATALÀ D'ORNITOLOGIA; TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA. Diccionari dels ocells del món [en línia] . Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2017-2022.

<Zoologia - Ocells>
11.166
català, castellà, francès, anglès
Els mariscs i els crustacis [material gràfic]
CONSORCI PER A LA NORMALITZACIÓ LINGÜÍSTICA. Els mariscs i els crustacis [material gràfic] . [Barcelona]: Generalitat de Catalunya. Direcció General de Política Lingüística, DL 1992. 1 cartell.

<Zoologia - Crustacis>, <Alimentació. Gastronomia - Peix. Marisc>
51
català
Els noms catalans dels cicàdids [en línia]
TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA. Els noms catalans dels cicàdids [en línia] . Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, 2019. 1 infografia.

<Zoologia - Insectes>
19
català
Els peixos [material gràfic]
CONSORCI PER A LA NORMALITZACIÓ LINGÜÍSTICA. Els peixos [material gràfic] . [Barcelona]: Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura, DL 1992. 1 cartell.

<Zoologia - Peixos>, <Alimentació. Gastronomia - Peix. Marisc>
18
català
Espècies pesqueres d'interès comercial: Nomenclatura oficial catalana
ALEGRE, Montserrat; LLEONART, Jordi; VENY, Joan. Espècies pesqueres d'interès comercial: Nomenclatura oficial catalana . Barcelona: Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura, 1992. 64 p.
ISBN 84-393-2027-2

<Zoologia - Peixos>, <Pesca - Pesca>
288
català, castellà, francès, anglès
Identificació equina per ressenya descriptiva i gràfica, amb un breu diccionari dels colors i les regions anatòmiques del bestiar rossam o de peu rodó, i les equivalències en castellà, francès i anglès
SELGA i JORBA, Iscle. Identificació equina per ressenya descriptiva i gràfica, amb un breu diccionari dels colors i les regions anatòmiques del bestiar rossam o de peu rodó, i les equivalències en castellà, francès i anglès . Barcelona: Generalitat de Catalunya. Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, 1991. 82 p.

<Zoologia - Mamífers>, <Zoologia - Anatomia animal>
165
català, castellà, francès, anglès
L'anar i venir dels ocells: Els ocells migradors [en línia]
TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA. L'anar i venir dels ocells: Els ocells migradors [en línia] . Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, 2018. 1 infografia.

<Zoologia - Ocells>
15
català
Noms de mamífers marins [en línia]
LLEONART, Jordi. Noms de mamífers marins [en línia] . Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2014.

<Zoologia - Mamífers>, <Pesca - Pesca>
350
català, castellà, francès, anglès
Noms de papallones [en línia]
TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA. Noms de papallones [en línia] . 3a ed. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2020.

<Zoologia - Insectes>
214
català, castellà, francès, anglès