Back to top

Cercaterm

Cercador del conjunt de fitxes terminològiques que el TERMCAT posa a disposició pública. 

Si necessites més informació, et pots adreçar al Servei de Consultes (cal que t'hi registris prèviament).

 

Resultats per a la cerca "cuinada" dins totes les àrees temàtiques

cuixa de xai imperial cuinada a baixa temperatura amb acabat cruixent al forn cuixa de xai imperial cuinada a baixa temperatura amb acabat cruixent al forn

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  cuixa de xai imperial cuinada a baixa temperatura amb acabat cruixent al forn
  • es  pierna de cordero imperial cocinada a baja temperatura con acabado crujiente al horno
  • fr  gigot d'agneau impérial cuisiné à basse temperature avec finition croustillante au four
  • it  coscia d'agnello imperiale cotta a bassa temperatura con finitura croccante al forno
  • en  slow-roast crispy leg of imperial lamb
  • de  imperiale Lammkeule bei niedriger Temperatur gegart und im Ofen überbacken

<Plats a la carta. Carn>

vedella cuinada a la nostra manera amb cama-secs vedella cuinada a la nostra manera amb cama-secs

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  vedella cuinada a la nostra manera amb cama-secs
  • es  ternera cocinada a nuestra manera con carrerillas
  • fr  veau cuisiné à nôtre façon aux mousserons
  • it  vitello cucinato alla nostra maniera con gambesecche
  • en  veal cooked our style with wild mushrooms
  • de  Kalbfleisch nach Art des Hauses mit Pilzen

<Plats a la carta. Carn>