Back to top
Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CONSORCI PER A LA NORMALITZACIÓ LINGÜÍSTICA. Tastets de cuina amaziga [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2022. (Diccionaris en Línia)
<https://www.termcat.cat/ca/diccionaris-en-linia/311>

  • ca  harira de sèmola, n f
  • ca  tahrirt de sèmola, n f
  • zgh  taḥrirt n iwzan
  • tfng  ⵜⴰⵃⵔⵉⵔⵜ ⵏ ⵉⵡⵣⴰⵏ

<Gastronomia amaziga > Ramadà>

Definició
Brou obtingut de la cocció en aigua de verdures, tomàquet, espècies i sèmola de blat o ordi.

Nota

  • La designació catalana habitual és harira, forma adaptada a partir de l'àrab, que és la llengua a través de la qual s'ha vehiculat el terme internacionalment. La denominació en amazic és tarirt (tahrirt en adaptació al català).