Back to top
Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de la Neoloteca, el diccionari en línia de termes normalitzats pel Consell Supervisor del TERMCAT.

Els termes normalitzats han estat objecte d'un estudi exhaustiu que en garanteix l'adequació terminològica i s'han sotmès a l'aprovació del Consell Supervisor, un òrgan permanent i col·legiat amb representants de l'Institut d'Estudis Catalans i el TERMCAT, i especialistes dels diversos àmbits del coneixement.

  • ca  col xinesa, n f
  • es  col china
  • es  pe-tsai
  • fr  chou chinois
  • fr  chou de Shanton
  • fr  pé-tsaï
  • it  cavolo cinese
  • pt  couve chinesa
  • en  celery cabbage
  • en  Chinese cabbage
  • en  napa
  • en  pe-tsai
  • zh  báicài
  • zh  dàbáicài
  • nc  Brassica campestris var. pekinensis
  • nc  Brassica rapa var. pekinensis

<Agricultura > Horticultura>, <Hortalisses. Verdures. Llegums. Bolets. Llavors. Germinats>

Definició
Hortalissa de la família de les crucíferes, originària de l'Àsia, de fulles allargades, dentades i lleugerament arrugades, de color verd clar, disposades en forma de cabdell oblong, amb el limbe que es prolonga fins a la base del pecíol, alat, blanc i molt desenvolupat, la qual és especialment utilitzada en la cuina xinesa.