Back to top
Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de la Neoloteca, el diccionari en línia de termes normalitzats pel Consell Supervisor del TERMCAT.

Els termes normalitzats han estat objecte d'un estudi exhaustiu que en garanteix l'adequació terminològica i s'han sotmès a l'aprovació del Consell Supervisor, un òrgan permanent i col·legiat amb representants de l'Institut d'Estudis Catalans i el TERMCAT, i especialistes dels diversos àmbits del coneixement.

  • ca  cervesificació, n f
  • es  elaboración de cerveza, n f
  • es  fabricación de cerveza, n f
  • fr  brassage, n m
  • it  birrificazione, n f
  • en  brewing, n
  • en  brewing process, n
  • de  Bierbrauen, n n

<Indústria > Indústria alimentària > Cervesificació>

Definició
Conjunt de les operacions i els processos propis de l'elaboració de la cervesa.

Nota

  • La cervesificació té quatre fases bàsiques: el maltatge, la maceració, la cocció i la fermentació.