Back to top
Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'obra següent:

BLANCO GONZÁLEZ, Juli; PAPIÓ AZNAR, Francesc; VILÀ MIQUEL, Lluís Ignasi. Diccionari de procediments culinaris [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2006. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/20/>

  • ca  pessic, n m
  • ca  pols, n m sin. compl.
  • ca  polsada, n f sin. compl.
  • ca  polset, n m sin. compl.
  • ca  polsim, n m sin. compl.
  • ca  punta, n f sin. compl.
  • ca  puntet, n m sin. compl.
  • es  pellizco
  • es  pizca
  • es  punta
  • es  punto
  • fr  pincée
  • fr  pointe
  • fr  prise
  • en  pinch

<Procediments culinaris > Tractament dels productes > Additaments i assaonaments>

Definició
Petita porció d'additament culinari que es pren amb els dits.