Back to top
Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA. Diccionari de formatges [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2021-2022. (Diccionaris en Línia)
<https://www.termcat.cat/ca/diccionaris-en-linia/305>

  • ca  munster, n m
  • es  munster, n m
  • es  munster-géromé, n m
  • fr  munster, n m
  • fr  munster-géromé, n m
  • en  Muenster, n
  • en  Muenster cheese, n
  • en  Munster, n
  • en  Munster cheese, n
  • en  Munster-géromé, n
  • de  Münster, n m
  • de  Münsterkäse, n m

<Formatges > Formatges del món>

Definició
Formatge fet de llet de vaca, de pasta tova i força cremosa, amb la crosta ataronjada, de gust fresc i aromàtic, que es presenta amb forma de disc, originari de la localitat alsaciana de Munster.

Nota

  • El munster té una Denominació d'Origen Protegida des de 1996.