Back to top
Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de la Norma UNE-ISO 30300:2021 Informació i documentació. Gestió de documents. Conceptes fonamentals i vocabulari i de la norma internacional ISO corresponent (ISO 30300:2020).

Aquesta norma ha estat elaborada per l'Associació Espanyola de Normalització (UNE). El TERMCAT n'ha fet la versió catalana en compliment de l'acord subscrit amb l'Associació Espanyola de Normalització (UNE) per a la traducció al català de les normes UNE, amb l'assessorament d'especialistes del Servei de Suport al Sistema d'Arxius de Catalunya de la Generalitat de Catalunya.

La negreta de determinats termes en l'interior de definicions i notes indica que la consulta d'aquests termes en la seva fitxa pròpia permet completar o ampliar el significat de la definició o la nota en què apareixen.

  • ca  acció correctiva, n f
  • es  acción correctiva, n f
  • fr  action corrective, n f
  • en  corrective action, n

<Gestió de documents > Organització>

Definició
Acció per a eliminar la causa d'una no-conformitat i evitar que torni a succeir.

Nota

  • Aquest terme forma part del conjunt de termes i definicions essencials de l'estructura d'alt nivell per als sistemes de gestió que s'indiquen a l'annex L de la Part 1:2019 de les directives ISO/IEC.