cap de partida entremeser | cap de partida entremesera
cap de partida entremeser | cap de partida entremesera
La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'obra següent:
TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA. Diccionari d'hoteleria i turisme. Barcelona: Edicions 62: TERMCAT, Centre de Terminologia, 2001. 201 p. (Diccionaris i obres de referència; 21)
ISBN 84-297-4994-2; 84-393-5573-4
Les dades originals poden haver estat actualitzades o completades posteriorment pel TERMCAT.
- ca cap de partida entremeser | cap de partida entremesera, n m, f
- ca entremeser | entremesera, n m, f sin. compl.
- es jefe de partida entremesero
- fr entrémetier
- fr entremettier
- en chef entremétier
- en vegetable chef
- en vegetable cook
- de Entremettier
- de Vorspeisenchef
<Hoteleria i turisme > Restauració>
Definició
Cap de partida responsable de la preparació de sopes, cremes, consomés, amanides, verdures, ous, pastes alimentàries, llegums i entremesos.