Back to top
Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de la Neoloteca, el diccionari en línia de termes normalitzats pel Consell Supervisor:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA. Neoloteca [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 1999-2024.
<http://www.termcat.cat/neoloteca/>
A la Neoloteca trobareu informació més detallada dels termes, que inclou:

- Els criteris que s'han tingut en compte per a l'aprovació de la forma catalana proposada (des del 2011).
- El motiu de normalització dels termes i el tipus de formació lèxica de la denominació aprovada (des del 2018).

  • ca  bresaola, n f
  • es  bresaola
  • fr  bresaola
  • it  bresaola
  • en  bresaola
  • de  Bresaola

<Carn. Aviram. Caça. Menuts > Producte elaborat>

Definició
Carn de bou salada i assecada, típica de la vall italiana de la Valtellina, que se sol servir tallada molt prima, generalment com a entrant.