bresaola
bresaola
La informació d'aquesta fitxa procedeix de la Neoloteca, el diccionari en línia de termes normalitzats pel Consell Supervisor:
TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA. Neoloteca [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 1999-2024.
<http://www.termcat.cat/neoloteca/>
A la Neoloteca trobareu informació més detallada dels termes, que inclou:
- Els criteris que s'han tingut en compte per a l'aprovació de la forma catalana proposada (des del 2011).
- El motiu de normalització dels termes i el tipus de formació lèxica de la denominació aprovada (des del 2018).
- ca bresaola, n f
- es bresaola
- fr bresaola
- it bresaola
- en bresaola
- de Bresaola
<Carn. Aviram. Caça. Menuts > Producte elaborat>
Definició
Carn de bou salada i assecada, típica de la vall italiana de la Valtellina, que se sol servir tallada molt prima, generalment com a entrant.