Back to top
Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de la Neoloteca, el diccionari en línia de termes normalitzats pel Consell Supervisor del TERMCAT.

Els termes normalitzats han estat objecte d'un estudi exhaustiu que en garanteix l'adequació terminològica i s'han sotmès a l'aprovació del Consell Supervisor, un òrgan permanent i col·legiat amb representants de l'Institut d'Estudis Catalans i el TERMCAT, i especialistes dels diversos àmbits del coneixement.

  • ca  ossobuco, n m
  • es  osobuco
  • es  osso buco
  • es  ossobuco
  • fr  osso buco
  • fr  osso-buco
  • it  osso buco
  • it  ossobuco
  • en  osso bucco
  • en  osso buco
  • en  ossobuco
  • de  Osso-buco
  • de  Ossobuco

<Gastronomia>

Definició
Guisat de garró de vedella, típic de la cuina milanesa, tallat a rodanxes amb el moll de l'os inclòs, que es prepara generalment amb una salsa a base de vi blanc i se serveix sovint acompanyat d'arròs amb tomàquet.