La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.
Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.
Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:
TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>
- ca amanida de figues i raïm amb formatge blau i vinagreta de poma
- es ensalada de higos y uvas con queso azul y vinagreta de manzana
- fr salade de figues et de raisins au bleu et à la vinaigrette à la pomme
- it insalata di fichi e uva con formaggio blu e vinaigrette di mele
- en figs and grapes salad with blue cheese and apple vinaigrette
- de Salat mit Feigen, Trauben, blauem Käse und Apfelvinaigrette
<Plats a la carta. Entrants i amanides>