Back to top
amanida de figues i orellanes amb ruca, canonges i vinagreta de cabernet sauvignon amanida de figues i orellanes amb ruca, canonges i vinagreta de cabernet sauvignon

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  amanida de figues i orellanes amb ruca, canonges i vinagreta de cabernet sauvignon
  • es  ensalada de higos y orejones con rúcula, canónigos y vinagreta de cabernet sauvignon
  • fr  salade de figues et de pêches sèches à la roquette, à la mâche et à la vinaigrette de cabernet sauvignon
  • it  insalata di fichi e pesche secche con rucola, soncino e vinaigrette al cabernet sauvignon
  • en  figs and dried peach salad with arugula, lamb's lettuce and Cabernet Sauvignon vinaigrette
  • de  Salat mit Feigen, getrockneten Pfirsichen, Rucola, Feldsalat und Cabernet-Sauvignon-Vinaigrette

<Plats a la carta. Entrants i amanides>