Back to top
amanida de formatge de cabra amb reducció de vi amb cardamom i fruita seca amanida de formatge de cabra amb reducció de vi amb cardamom i fruita seca

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  amanida de formatge de cabra amb reducció de vi amb cardamom i fruita seca
  • es  ensalada de queso de cabra con reducción de vino con cardamomo y frutos secos
  • fr  salade de fromage de chèvre à la reduction de vin au cardamome et aux fruits secs
  • it  insalata di formaggio di capra con riduzione di vino al cardamomo e ai frutti secchi
  • en  goat cheese salad with a wine reduction with cardamom and dried fruits and nuts
  • de  Salat mit Ziegenkäse und Weinreduktion mit Kardamom, Trockenfrüchten und Nüssen

<Plats a la carta. Entrants i amanides>