Back to top
bacallà confitat sobre llit d'espinacs amb allioli gratinat bacallà confitat sobre llit d'espinacs amb allioli gratinat

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  bacallà confitat sobre llit d'espinacs amb allioli gratinat
  • es  bacalao confitado sobre cama de espinacas con alioli gratinado
  • fr  morue confite sur lit d'épinards à l'ailloli gratiné
  • it  baccalà confit su letto di spinaci con allioli gratinato (maionese all'aglio)
  • en  pickled cod on bed of spinach with allioli au gratin (garlic mayonnaise)
  • de  eingelegter Stockfisch auf Spinatbett mit gratiniertem Allioli (Knoblauchmayonnaise)

<Plats a la carta. Peix i marisc>