La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.
Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.
Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:
TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>
- ca amanida d'endívies i canonges amb nous, poma i crema de rocafort
- es ensalada de endibias y canónigos con nueces, manzana y crema de roquefort
- fr salade d'endives et de mâche aux noix, à la pomme et à la crème au roquefort
- it insalata d'indivie e soncino con noci, mela e vellutata al roquefort
- en Belgian endives and lamb's lettuce salad with walnuts, apple and roquefort cream
- de Chicorée und Feldsalat mit Nüssen, Äpfeln und Roquefort-Creme
<Plats a la carta. Entrants i amanides>