Back to top
ànec a la cassola amb gírgoles i carxofes ànec a la cassola amb gírgoles i carxofes

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  ànec a la cassola amb gírgoles i carxofes
  • es  pato a la cazuela con setas de cardo y alcachofas
  • fr  canard à la casserole aux pleurotes et aux artichauts
  • it  anatra in casseruola con cardoncelli e carciofi
  • en  duck stew with king trumpet mushrooms and artichokes
  • de  Enteneintopf mit Seitlingen und Artischocken

<Plats a la carta. Carn>