Back to top
amanida de pernil d'ànec amb meló i vinagreta de gerds amanida de pernil d'ànec amb meló i vinagreta de gerds

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  amanida de pernil d'ànec amb meló i vinagreta de gerds
  • es  ensalada de jamón de pato con melón y vinagreta de frambuesas
  • fr  salade de jambon de canard au melon et à la vinaigrette de framboises
  • it  insalata di prosciutto d'anatra con melone e vinaigrette ai lamponi
  • en  salad of duck ham and melon with raspberry vinaigrette
  • de  Salat mit Entenschinken, Melone und Himbeervinaigrette

<Plats a la carta. Entrants i amanides>