Back to top
carpaccio de bacallà i gambes amb vinagreta de tomàquet triturat carpaccio de bacallà i gambes amb vinagreta de tomàquet triturat

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  carpaccio de bacallà i gambes amb vinagreta de tomàquet triturat
  • es  carpaccio de bacalao y gambas con vinagreta de tomate triturado
  • fr  carpaccio de morue et de crevettes roses à la vinaigrette de tomate concassée
  • it  carpaccio di baccalà e gamberi alla vinaigrette di pomodoro frantumato
  • en  cod and shrimp carpaccio with crushed tomato
  • de  Carpaccio von Stockfisch und Garnelen mit Tomatenconcassé-Vinaigrette

<Plats a la carta. Entrants i amanides>