Back to top
feijoada (plat a base de mongetes típic de la cuina brasilera i portuguesa) feijoada (plat a base de mongetes típic de la cuina brasilera i portuguesa)

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  feijoada (plat a base de mongetes típic de la cuina brasilera i portuguesa)
  • es  feijoada (plato a base de alubias típico de la cocina brasileña y portuguesa)
  • fr  feijoada (plat à base de haricots typique de la cuisine brésilienne et portugaise)
  • it  feijoada (piatto a base di fagioli tipico della cucina brasiliana e portoghese)
  • en  feijoada (dish made of beans typical of Brazilian and Portuguese cuisine)
  • de  Feijoada (typisch brasilianisches und portugiesisches Bohnengericht)

<Plats a la carta. Carn>