Back to top
corona de meló i maduixes amb cues de gamba al vapor i oli verge corona de meló i maduixes amb cues de gamba al vapor i oli verge

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  corona de meló i maduixes amb cues de gamba al vapor i oli verge
  • es  corona de melón y fresas con colas de gamba al vapor y aceite virgen
  • fr  couronne de pastèque et de fraises aux queues de crevettes roses à la vapeur et à l'huile d'olive vierge
  • it  corona di melone e fragole con code di gamberi al vapore e olio vergine
  • en  melon and strawberry crown with steamed shrimp tails and virgin olive oil
  • de  Krone aus Melone und Erdbeeren mit gedünsteten Garnelenschwänzen und kaltgepresstem Olivenöl

<Plats a la carta. Entrants i amanides>